Layan Cerita Ramayanam di Astro Vinmeen HD

Entah kenapa baru-baru ini aku ada tertonton satu drama atau cerita berbahasa Hindi (aku tak tahu bahasa apa, kalau salah sorry lah ya. Rasa aku, versi original adalah Hindi. Yang kat Vinmeen HD adalah dub Tamil sebab aku perasan lipsync dia lari yang amat sangat). Gara-gara bosan, aku main tukar-tukar channel antara saluran-saluran HD Astro… Continue reading Layan Cerita Ramayanam di Astro Vinmeen HD

Kerinduan untuk ke sekolah terubat….

Artikel ini menyebutkan betapa aku rindukan sekolah aku. Hari ini (24/05/2011), kerinduan itu sedikit terubat. Aku kembali ke sekolah itu. Dengan member baik aku, Hakim. Atas alasan untuk mengambil sijil SPM. Kalau boleh, aku nak amek gambar untuk upload ke sini. Tapi apakan daya, aku terlupa. Jejakkan kaki ke sana, sungguh menggamit memori. Apa taknya,… Continue reading Kerinduan untuk ke sekolah terubat….

Satu Kelegaan

Memang mengcemaskan Nak update permohonan UPU Tapi password dengan nama ibu aku tak ingat Nasib baik aku ada save password dalam notepad Aku taip password dah betul dah, tapi takleh login Aku ingat password salah la Dia mintak “password” ATAU “nama ibu”, so aku ingat nama ibu tak perlu la Entah macam mana semua password… Continue reading Satu Kelegaan